ABSORBER
VLAGE IN VONJA
gorimpex

Podjetje

Podjetje Gorimpex d.o.o. je bilobustanovljeno leta 1992 in predstavlja podjetje za proizvodnjo živilskih izdelkov ( aditivov za prehrano ) in neživilskih proizvodov ( sredstva za adsorbiranje vlage in vonja ). Imamo več kot tridesetletno tradicijo pakiranja proizvodov za zaščito končnih izdelkov izpostavljenih atmosferi.

Za zagotavljanje kakovostne zaščite izdelkov pred propadanjem, je v zadnjem času vse bolj pomembna, ne samo zaščita pred vlago, ampak tudi pred slabimi vonjavami. Glavni poudarek pri vseh NOVIH proizvodih, pa je EKOLOGIJA IZDELKA in EKONOMSKI UČINEK-CENA v primerjavi s konkurenčnimi izdelki, to je silikagel in glina.

Ekologija in ekonomska učinkovitost

Poudarek na ekologiji in ekonomski učinkovitosti proizvodov GORIMPEX-a, je osnovna usmeritev -vizija podjetja za delovanje. Takšno usmeritev zagotavlja visoka strokovnost zaposlenih in zunanjih sodelavcev.Za uspešen razvoj adsorbcijskih sredstev je ključnega pomena povezovanje med Univerzo (raziskovalno-razvojnimi ustanovami) in podjetjem ter pripravljenost podjetja za prenos znanja v proizvodni proces. Nenehni razvoj in raziskave tako na sušilnih sredstvih, kot embalaži, v katere konfekcioniramo adsorbcijska sredstva, so dokaz za našo dosedanjo uspešnost.
 
Glavni namen Gorimpex-a je, da lahko ponudimo izdelek zelo zahtevnim in manj zahtevnim kupcem, po ugodnih cenah. Pri tem želimo poudariti, da že sodelujemo tako s farmacevtsko industrijo, elektro industrijo, računalništvom, kot tudi, kar se sušilnih sredstev tiče, manj zahtevno strojno in metalurško industrijo.

Proizvodi po meri

Uporabnike naših proizvodov želimo opozoriti, da se pri izbiri adsorbcijskega sredstva posvetujejo bodisi pri nas, ali pri Silkemu, kajti z izbiro pravilno izbranega adsorbcijskega sredstva VELIKO privarčujete.
GORIMPEX d.o.o.
IĹžanska cesta 2, 1000 Ljubljana
01 427 27 27
041 696 545
gorimpex@gorimpex.si
Copyright © 2022 GORIMPEX d.o.o. | O piškotkih